Instalatii Termice

Societatea noastra vine in sprijinul dumneavoastra prin dorinta de a implementa in Romania sisteme de incalzire utilizate cu succes in occcident de multi ani si cu rezultate deosebite.

Suntem mandri ca putem oferi clientilor nostri produse de calitate deosebita dezvoltate de companii cu renume mondial in prelucrarea polimerilor (Rehau) sau al centralelor termice (Viessmann, Buderus, Bosch-Junkers, etc).

Astfel, daca va construiti o casa noua sau o reamenajati pe cea existenta, cu siguranta veti cauta confort, spatiu, siguranta in exploatare si cheltuieli scazute cu intretinerea casei. Societatea noastra utilizeaza la instalatiile termice doar materiale de calitate exceptionala care ofera calitate si fiabilitate in timp.

Materialele pe care le utilizam pentru instalatiile termice sunt fie metalice (cupru) sau plastice (polietilena reticulata peroxidic Pe-Xa) conceputa de liderul mondial in productia de polimeri-Rehau.

Pentru instalatiile termice recomandam cu incredere utilizarea sistemelor de incalzire/racire a suprafetelor concepute de catre compania Rehau. Mai exact, este vorba despre circuite hidraulice montate in pardoseala, pereti, tavan care gestionate si monitorizate electronic va creaza un microclimat deosebit la nivelul fiecarei incaperi.

Iata cateva dintre avantajele acestui deosebit sistem:

  • incalzirea uniforma a suprafetei locuintei dumneavoastra, indiferent de volumul incaperilor
  • dispare senzatia de „picioare inghetate”, familia dumneavoastra nu mai este expusa racelii in interiorul imobilului, in special copii si doamnele deoarece temperatura la suprafata pardoselei este de 24-26 grade
  • contrar zvonurilor, praful de pe pardoseala nu este antrenat in aer (aerul din incapere nu este incalzit la fel de violent ca la radiatoare)
  • adio igrasie: toti peretii sunt incalziti uniform pe toata suprafata acestora, impiedicand dezvoltarea ciupercilor si implicit, persistenta umiditatii
  • la incalzirea prin pardoseala veti avea nevoie de un flux termic radiat de aproximativ 30-40 W/mp fata de sistemul clasic cu radiatoare (50-60 W/mp) – astfel, veti face o economie considerabila la factura de utilitati (gaz, energie electrica, etc)
  • prin acelasi sistem puteti obtine si racirea locuintei dumneavoastra pe timpul verii, eliminand astfel unitatile de aer conditionat, sau tubulaturile pentru ventilatie prin tavan
  • nu mai vedeti tevi, calorifere prin casa care degradeaza armonia si personalitatea locuintei dumneavoastra

Daca am fost suficienti de convingatori, va asteptam sa ne cereti sfatul, o cerere de oferta sau de ce nu, sa demaram impreuna proiecte viabile.

Comentariile sunt închise.